Catarina Norqvist - Umåker


Catarina Norqvist Umeå är en framgångsrik travcoach med många vinster bakom sig.
Hon hade problem med att värma sina tre stall och vände sig därför till Stallvärme för en bra och långsiktig lösning. 
Stallvärme är en snygg infrapanel som installeras diskret. Vi hjälpte Catarina Norqvist med installationen av de infraröda värmepanelerna i hennes två stall på Umåker i Umeå samt i stallet hemma i Ström. Projektet omfattade över 600 m² yta och 47 st infrapaneler avsedda för stall och jordbruk.
”Tidigare hade jag problem i kroppen när jag ständigt utsattes för kyla från betongplattan, med värmefläktarna jag hade tidigare det kunde vara plusgrader uppe vid huvudet men minusgrader vid fötterna. Nuförtiden är värmen jämn från topp till tå. Hästarna verkar gladare och jag som tränare är framför allt gladare att kunna verka i en mycket bättre arbetsmiljö, och mina uppvärmningskostnader har halverats jämfört med tidigare. Jag rekommenderar starkt detta värmesystem till alla hästägare! ”

stallvärme

Lämna en kommentar


Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända