OM


Stallvärmeerbjuder de mest eskimroche värmelösningarna påmarknaden från InfraCenter Sverige AB.

Våra produkter är lämpliga för en mängd olika värmelösningar. Ett helt stall, ett inomhus eller ett tackrum.

Vår mest kända produkt är vårt infra solarium för hästar. Hästar älskar den mjuka, bekväma värmen som avger från våra infrapaneler som gör att de torkar snabbare efter en dusch eller effektivt värmer upp musklerna före träning.

Alla våra produkter är mycket smarta och energieffektiva.

Vi värdesätter och uppskattar relationerna till våra partners och kunder. Vårt mål är en effektiv och säker kontakt mellan alla inblandade parter, där ingen är för stor eller för liten. Vi erbjuder en trygg och kompetent partner inom värmelösningar.

Grundarna av Stallvärme ärJessica Nelin and Ilona Eismann.

Jessica Nelin,arbetar inom Green Tech-branschen och har många års erfarenhet av att arbeta med IR-teknik, medicintekniska produkter samt värmelösningar. I hästvärlden är hon en pensionerad ryttare och under många år en småskalig uppfödare av dressyrhästar.

Ilona C Eismannär en proffesional dressyr ryttare. Idag baserad i Danmark.Hon har sin bakgrund på Lövsta Stuteri i Stockholm. - Jag tillbringade fyra år med att förbereda mig för Tinne Vilhelmson Silfvén under mina elva år på Lövsta. Tillsammans gjorde vi 1 OLYMPISKa spel, 2 VM-finaler och 2 Europeiska spel samt WEG i Kentucky 2010.

Jag har arbetat som en topp groom i många år med att prova de flesta enheter och metoder på marknaden, för att hjälpa hästarna att prestera på sin absoluta topp. Jag drömde många gånger bara om den perfekta lösningen. Stallvärme Solarium har en fantastisk effekt på hästarna. Lämna dem i deras för att värma upp sina kroppar eller torka upp efter en dusch. En häst som har en spänd rygg kommer att känna sig mjuk efter 30 minuter. Det finns många infraröda terapisystem ute på marknaden men vårt Stallvärme Solarium ger verkligen ett direkt resultat synligt för dina ögon och händer.

Jag bryr mig också mycket om hästarna väl biing. I traditionella Solariums blir hästarna många gånger stressade på grund av för mycket värme eller ljudet av fläktar etc. Hästar älskar Stallvärme Solarium, det är tyst och ger en mjuk värme som hästar verkligen uppskattar.– Ilona Eismann