Pay N'Go
Stallvärme lanserar PayN´Go

 

Nu är det slut på frysande och huttrande på kalla läktare! Stallvärme har i nära samarbete med teknikföretaget Vourity tagit fram en skräddarsydd betalfunktion, Stallvärme PayN`Go, för hästanläggningar. 

 

Med denna funktion erbjuds kunderna solarium och läktarvärmare där användare kan välja att betala med exempelvis kort eller Swish varje gång man vill använda enheten.  Detta betyder att kunden, i detta fall anläggningen, slipper investeringskostnader för inköp av utrustning och att det i stället är användarna som betalar för den tid utrustningen används.

 

Betalningar sköts via en styrbox som tar betalkort, Swish och Apple Pay. Eller också väljer man att betala via en app. Flitiga användare kan via appen få rabattkoder kopplade till sitt användande och en rad andra erbjudanden. Samma styrbox kan också användas till exempelvis dörrlås, tvättmaskiner, elbilsladdning, infartsgrindar och ridhusbokningar. På så sätt får man mer kontroll på vem som har tillgång till anläggningen och vad denne ska ha för befogenheter. Varje anläggning är unik och v lösningen anpassas efter vilka behov som finns just där.

 

 

 

Hur fungerar det?

 

  • Man kommer överens om hur många enheter som ska kopplas till styrboxen samt vilka funktioner som ska ingå och tecknar ett avtal.
  • Stallvärme levererar solarium och läktarpanel er, styrbox samt eventuellt skyddsbox till styrbox  (om den ska placeras utomhus eller nära en spolspilta)
  • Kunden bokar elektriker, som installerar utrustningen enligt medföljande skriftlig instruktion. Installationen bekostas av kund.
  • Stallvärme lägger upp användargränssnitt som anpassas efter kundens önskemål
  • Användare som vill använda solariet eller värma sig under en infrapanel på läktaren går fram till styrboxen och väljer den utrustning de vill använda, betalar med valfri metod och utrustningen går igång.
  • Stallvärme äger utrustningen och håller den försäkrad. Möjlighet till framtida uppgradering av utrustning om man så önskar.

 

 

Vad kostar det?

 

Användaren betalar 49 kr för 30-40 minuter beroende på val av utrustning. Avgiften för styrbox och banktransfereringskostnader ligger sedan på 199 kr per månad

Utöver det kommer en avgift för vald utrustning, från 299 kr per månad.

 

Elförbrukningen landar också på kunden, man får räkna med ca 3 kr per aktiv timme, eller ca 1,50 kr per gång.

 

Kunden (avtalsparten) får sedan 5 kr tillbaka i kickback på varje användare, vilket kan göra att denne kan gå med plus,  något som kan ske redan vid 5-6 användare i genomsnitt per dag, beroende på utrustning. Vourity, som lyder under finansinspektionen, redovisar användandet enkelt och överskådligt varje vecka och baserat på detta betalar Stallvärme ut kickback en gång per månad.

 

 

Vilka förutsättningar gäller?

 

För läktarvärmare krävs inga särskilda förutsättningar. Man kan installera en eller flera läktarpaneler till varje styrbox och man kan bekvämt sitta tre till fyra personer under varje panel. Panelen är diskret, snygg och svart och är på 3,2 kW och IP55. Måtten är 195 x 20x 6 cm. Långvågigt infrarött (osynligt) ljus som ger skön och intensiv värme.

 

För solarierna bör anläggningen vara större, med ett hästantal på minst 10 st. Alternativt med ett färre antal hästar men med aktiva användare så att solariet används minst 3-4 ggr per dag. Ett Infrasolarium från Stallvärme drar endast 3,6 kW vilket gör det till en av de mest energisnåla på marknaden. Det avger en jämn, mjuk värme som verkligen uppskattas av hästarna. För de olika solariemodellerna, se www.stallvarme.se.

 

Det går givetvis också bra att köpa utrustningen i sin helhet av Stallvärme och själv ta betalt vad man vill av sina inackorderingar och kunder genom vår betallösning. Kontakta Stallvärme på info@stallvarme.se  för att diskutera en passande lösning.