Om oss


Stallvärme erbjuder marknadens mest effektiva uppvärmningslösningar. Våra produkter lämpar sig för allt från totaluppvärmning av stallar, industrier eller hushåll till punktuppvärmning för enskilda arbetsplatser, rum eller paketerat som infrasolarium för hästar. Våra produkter täcker värmebehovet för alla möjliga tänkbara lösningar på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

Vi strävar efter goda samarbeten med våra kunder och samarbetspartners. Vår strävan är en effektiv och lönsam kontakt mellan alla parter där ingen är för stor eller för liten. Vi erbjuder en trygg och kompetent partner inom uppvärmningslösningar.

Bakom Stallvärme står vi, Jessica Nelin och Ilona Eismann.

Jessica Nelin arbetar med försäljning inom Green Tech och har lång erfarenhet av IR-teknik, såväl inom medicinteknik som uppvärmning. Hon är fd fälttävlansryttare och har sedan mitten av 80-talet fött upp fälttävlans- och dressyrhästar i mindre skala.

Ilona C Eismann
 rider Grand Prix dressyr och driver ett träningsstall på Brunmåla i Stockholm. Hon har sin bakgrund på Lövsta Stuteri där hon också i flera år var ansvarig för deras hållbarhetsarbete.
– Det var Jessica som introducerade mig för tekniken. Jag som har jobbat mycket i stall vet verkligen hur kallt och tungt arbetet med hästar kan bli på vintern. Jag bryr mig också mycket om hästarnas välfärd. Solariet är precis lagom varmt för en häst. Många hästar kan uppleva att traditionella solarier kan bli för varma, varpå de försöker backa undan eller steppar runt. – Ilona Eismann